Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Απ'το κακό στο χειρότερο

Προχωρούμε ολοταχώς..
Από το κακό στο χειρότερο.
Αποχαλινωμένοι οι παράγοντες της Νέας Τάξης.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται με φουσκωτά και αποβιβάζονται σε έρημες ακρογιαλιές ή τρυπούνε τα φουσκωτά και ζητούν βοήθεια ως ναυαγοί!.. 

Τώρα, που κατάλαβαν ότι είμαστε για φτύσιμο (λέει μια παροιμία "Μάθανε ότι γ..μαστε και πλακώσανε"), έρχονται άνετα, του καλού καιρού, με καραβάκι της γραμμής..
Και οι έλληνες τους υποδέχονται πια επισήμως στην αποβάθρα!!!!!

Αχ, Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη, Κανάρη και οι λοιποί.. 
Πού βάλανε το αίμα σας οι σημερινοί τσαρλατάνοι πολιτικοί μας.. 

Θαυμάστε:  

  1. Περισσότεροι από 1700 πρόσφυγες έφτασαν σήμερα στη Λέσβο

    Ξύλινο τούρκικο σκάφος εντοπίστηκε από τη Frontex


    24/11/2015
    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ4
    Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί εντυπωσίασε ο εντοπισμός και η μεταφορά στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξύλινου ιστιοπλοϊκού σκάφους με 150 επιβαίνοντες!
    Το σκάφος εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX.
    Τέλος ας σημειωθεί ότι χθες η θάλασσα ξέβρασε άλλα τρία πτώματα προσφύγων από παλαιότερα ναυάγια σε προχωρημένη σήψη. Μια σορός παιδιού ξεβράστηκε στο Πυθαγόρειο της Σάμου και δύο αντρών αναβρέθηκαν στην είσοδο του κόλπου της Γέρας και στο Πλωμάρι της Λέσβου.
    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ1 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ2 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ3 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ4 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ5
     
    Μαυρογατοs
    1. καλα π ήρθαν ειχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως ξεβρωμίσει κ αδειάσει η πλατεία Βικτόριας κ μήπως το κράτος ασχοληθεί με τον Έλληνα κ τα προβλήματα του κ οχι με τους λάθρο μετανάστες . Τραγικο
  2. neraida
    μια χωρα ξεφραγκο αμπελι !!!! καμια ςλπιδα
  3.   Πεπέρκο
    Αχ....Αχ! Ελλαδίτσα καημένη....Αχ...
  4.   kyrik
    Με την τουρκική σημαία να αρμενίζει, με δεσιμο του σκάφους με σκοινια στη προβλήτα, κανονικό δρομολόγια δηλαδή. Φαντάσου πόσα δρομολόγια γίνονται καθημερινα για να φθάνουν μονο σε ένα νησί σε μια μέρα 1.700 άτομα. Και αφού όλα αυτά γίνονται επίσημα και με την αποδοχή της φιλεσπλαχνης κυβερνησης μας στο δρόμο που χάραξε η κυρά Τασία, γιατί δεν δρομολογουμε και Ελληνικά σκαφη σε αυτά τα δρομολόγια, ώστε ένα μέρος από τα υπέρογκα πόσα που πληρώνουν οι επιβάτες να έρχονται σε Ελληνικά χέρια?
  5.   Συριζ ματσουκ tsoglan
    Κύριε συγ-καμμένε, ναι εσείς που "φυλάτε" και "ασφαλίζετε" τα σύνορα, παρακαλείσθε μετά του κυρίου τσίπα καθώς και της "ζωντανής" κυρά τασίας να πάρετε την τουρκική σημαία ή ύφασμα σε κοντάρι, όπως λένε οι "used to be αριστεροί" συριζαραίοι και να την βάλετε όπου εσείς νομίζετε...αν και μια ιδέα, για το που, την έχω.
  6.   giannis alex
    Η Τουρκική σημαία σε πρώτο πλάνο. Γιατί δεν τους επιστρέφουν στην Τουρκία , όπως ήρθαν ; Ή μήπως η φιλοισλαμική , λαθρολάγνα , ανθελληνική κυβέρνηση συριζα - ανελ ξεκίνησε δρομολόγια λαθρομεταναστών από την Τουρκία ;
    1. JFK
      τουριστες ειναι ρε φιλε κανουν επισκεψη στα Ελληνικα νησια,λιγο θα λιαστουν και μετα θα εξαφανιστουν!
      http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2041002/perissoteri-apo-1700-prosfiges-eftasan-simera-sti-lesvo