Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αριστερή Πλατφόρμα

Η άνοδος της Αριστεράς, της συγκεκριμένης συσπείρωσης, είχε ένα περίγραμμα εμφανές και μια πορεία προβλέψιμη.

Κάποια σκοτεινά κέντρα (τοκογλύφων βασικά) θα ανέβαζαν το Κόμμα αυτό, με σκοπό εμφανή το εξής:

Να λήξουν τα Μνημόνια, ο Λαός να ευχαριστηθεί, και στη συνέχεια, με το άλλο χέρι να καταλύσουν κάθε έννοια φιλοπατρίας, παραδόσεως, ιδανικών, εθνικής συνοχής και έτσι να αλώσουν υπουλα το Γένος μας.

Πολυ ευδιάκριτο το σχήμα.

Και στο κεφάλαια της Λαθρομετανάστευσης, όπου το εμφανέστατο σχέδιο είναι να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ελλάδος μας και να ανεβάσουν στα ύψη το ποσοστό των Μουσουλμάνων, δίνοντας "αβέρτα" και υπηκοότητα και ιθαγένεια κλπ κλπ.

Εδώ να υπογραμμίσουμε και το άλλο εξώφθαλμο: Κανένας λαθροδιακινητής δεν συλλαμβάνεται (πόσο απλό θα ήταν)  και δεν καταδικάζεται. Και από την άλλη πλευρά, εμφανέστατος είναι ο υποδαυλισμός της φυγής των λαών από τις πατρίδες τους. Και όταν μάλιστα, πιστοποιούμε ότι απαιτείται κεφάλαιο από 4.000 έως 8.500 ευρώ για "κάθε κεφάλι" λαθρομετανάστη, ευχερέστατα μπορούμε να συναγάγουμε ποιός πληρώνει τη δουλειά..

Ωστόσο, οι Τοκογλύφοι έκαναν προφανώς ένα τεράστιο λάθος.
Βλέποντας την απειρία και αφελότητα των εγχώριων αριστεριστών, που μέθυσαν με τη νίκη τους και την εξουσία, θέλησαν να κρατήσουν και την πίτα ολόκληρη!..

Άλλαξαν το αρχικό σχέδιο για την απαλλαγή της Ελλάδος από τά Μνημόνια.
Και απαιτούν και αυτά και εκείνα. Και την κατακρεούργηση του λαού και την προώθηση όλων των άλλων καταλυτικών σχεδίων.

Προσκρούοντας όμως και στην επιβίωση και στην κοινή λογική και το αίσθημα Δικαίου, ήδη διέλυσαν την αριστερή πλατμόρφα και δυσαρέστησαν και ξεσήκωσαν τον λαό.
Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, μου φαίνεται..